BAR RESTORANT HOTEL - “BLINI”

Si cdo biznes tjeter, edhe ky qe sot ne po zhvillojme, ka nje fillese te veten. Dhe fillesa apo zanafilla e punes tone daton ne vitin 1989 qe koincidon me ate moment kur ne Shqiperi kishte filluar te fryje sadopak era e zhberjes se sistemit dhe fillimit te liberalizimit qe po vinte ne menyre te pa shmangshme.

Ne kete periudhe, tre vellezerit: Zefi, Pjetri dhe Nikolini (ky i fundit ndare nga jeta ne vitin 1994) menduan te ndermarrin nje iniciative te tyren: te hapin nje aktivitet privat. Ne kete iniciative ishte edhe mbeshtetja e plote e prinderve: Prekes dhe Tringes, te cilet u bene jo vetem Duke pare disa nga variantet ku mund te blihej nje dyqan nga ato ekzistuesit dhe ne pamundesi te arritjes se kesaj, u mundua te ndertohej dicka e re, por qe te ishte ne nje vend ku nuk do t’i prishej puna, prona a po e ardhtmja e askujt. Per fatin tone te mire, u gjet nje zone meduam te zinim vend ne Pazar te Vjeter, aty ku jemi dhe sot. Por ne ate kohe vendi ishte krejtesisht i pa sistemuar dhe me plot gojen mund te thuhet se ishte nje vend ku hilleshin mbeturinat urbane te zones.

more info

Mire se erdhet ne Hotelin tone

Sherbimet tona

Bar-Restorant, Hotel “Blini” ne Shkoder ofrohen:

1. Sherbimi bar kafe, sherbim restorant dhe sherbim hotelerie jane edhe me te rendesishmet. Ne kete menyre, organizohen festa, ditelindje, pervjetore, ceremoni te morteve, etj.

2. Duke qene se fokusi kryesor eshte tek festat dhe gezimet, vete lokali ofron DJ, foni, ndricim modern e kushte te tjera sipas kerkesave. Zbukurimi i lokalit per evente realizohet ne vartesi te kerkesave dhe te deshires se vete ciftit.

3. Poashtu ofron mundesine e organizimit te konferencave te ndryshme, trajnime, promovim librash, etj. duke vene ne dispozicion nje salle te apisur me se miri, duke ofruar koktail ne pushimet per kafe, si dhe dreka e darka en vartesi te kerkesave te paraqitura.

4. Ketu ofrohet edhe embelsira, e ne menyre te vecante akullore, te cilat jane shume te shijshme, te larmishme dhe te pergatitura ne moment me lende te pare te vendit.

5. Per shkak te mundesise qe paraqesin hapesirat e Bar-Restorant, Hotel “Blini” ne Shkoder, per klientet, sipas kerkesave te tyre ofrohet edhe sherbimi “Camping”.

6. Per femijet ofrohen ambjente me disa lloje kafshesh miqesore dhe shpendesh, si dhe nje kopesht modest botanik, ku femijet mund te njihen me disa lloje te bimeve te kultivuara dhe te egra te zones.

Name Photo Name Photo Name Photo Name Photo